Krajalnice elektryczne
Urządzenia te przeznaczone są do szybkiego i precyzyjnego krojenia m.in. wędlin, serów, pieczywa, owoców, warzyw, frytek czy makaronów.
Korzystanie z tych urządzeń jest bezpieczne i komfortowe dlatego znajdują zastosowanie w sklepach spożywczych, piekarniach, barach stołówkach czy firmach cateringowych.
Dzięki niej plastry wędliny będą miały określoną grubość, w przypadku serów specjalna maszynka służy do ścierania mozarelli. Bochenek chleba błyskawicznie zostanie pokrojony na kromki o określonej grubości.
Cała powierzchnia maszyny wykonana jest z materiałów nierdzewnych. Łatwa w demontażu, a po jej wyczyszczeniu poszczególne elementy łatwo umieścić na swoim miejscu.
Dzięki okresowej konserwacji i dokładnemu czyszczeniu mamy gwarancję długiego czasu używania tego urządzenia oraz zachowania niezbędnej higieny.